Kleurroot

Naomi RootMag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Naomi Root waar de naam Kleurroot uit is ontstaan geboren in 1987. Ik ben woonachtig in Zevenaar. Al van jongs af aan ben ik veel bezig met tekeningen en schilderijen maken voor anderen. Ik heb de opleiding Grafisch Vormgeving gedaan te Arnhem. Aansluitend heb ik in Zwolle gestudeerd aan het Cibap College richting Reclame, Presentatie en Communicatie. Mijn opleidingstraject heb ik afgerond op de Kunstacademie te Arnhem Product design. Op de kunstacademie heb ik mijn visie ontdekt en ontwikkeld waar ik voor sta en hoe ik dingen zie. Door de ontwerpprocessen ben ik erachter gekomen wat voor een soort ontwerper/kunstenaar ik ben. Ik kijk graag naar de behoefte van een klant. Ik vind het belangrijk als u tevreden bent. Daardoor ben ik ook gaan werken in opdracht. U bepaald wat voor een soort schildering u wilt: abstract of juist realistisch veel of weinig kleur en ik kan u helpen met ideeën en voorstellen geven.

 

Werkwijze

Bent u op zoek naar iets unieks?
Met een muurschildering, schilderij of op meubels schilderen, kan ik een unieke sfeer in uw huis of bedrijf creëren, geheel naar uw eigen wens. Dit kan in restaurants, bedrijven, kinderkamers en woonkamers. Tevens maak ik portretten.
Op iedere ondergrond, bijvoorbeeld: muren, schildersdoeken, hout kan ieder ‘ontwerp’ worden geschilderd: portretten, stillevens, dieren, landschappen, voertuigen, bloemen, huizen enz. Op basis van de door uw aangeleverde foto’s van afbeeldingen, kan ik een persoonlijk schilderij of muurschildering maken. Hiermee kan ik een unieke inrichting van de babykamer, kinderkamer, woonkamer, bedrijf, restaurant etc. creëren. Ik werk met acryl verf. Deze verf is snel droog en reukloos.

Het werkt als volgt :

U stuurt een afbeelding van uw ideeën. Hiervan maak ik een schets en als het nodig is, maak ik meerdere voorstellen. Aan de hand hiervan maak ik een schatting van de kosten. Indien u nog niet precies weet wat u wilt, kunnen we aan de hand van een gesprek inspiratie zoeken en schetsen maken.
De prijs van een muurschildering/schilderij is afhankelijk van 4 factoren:

1. Het formaat
2. De ondergrond
3. Aantal details
4. Realistisch of abstract

De kosten liggen meestal tussen € 70,- en € 300,-. Indien u een bepaald budget hebt, dat u wenst uit te geven voor de schildering, dan kan ik eveneens een passende muurschildering/ schilderij maken binnen de grenzen van dat budget. Heeft u interesse en wilt u een prijsindicatie stuur dan een mailtje. Beschrijf zo duidelijk mogelijk n.a.v. de bovenstaande punten uw wensen. Eventueel kunt u een jpg bijlage toevoegen. Of neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Levertijd
Kleurroot streeft er naar om binnen 2 weken na bestelling het schilderij klaar te hebben. De levertijd is afhankelijk van de drukte. De kosten worden bepaald na de definitieve schets.